Groningen bereikbaar houden

Wees niet te laat.

Help mee Groningen bereikbaar te houden. Groningen heeft een ontzettend grote uitdaging voor zich liggen, namelijk de stad bereikbaar houden. Daar wordt hard aan gewerkt, onder andere met de aanleg van de nieuwe zuidelijke ringweg. Maar dat brengt wel tijdelijk extra filedruk met zich mee. De Kantoorbus is voor de oplossing voor dit probleem. Je werknemers rijden over de vluchtstrook langs de file, terwijl ze gewoon aan het werk zijn.

Daarmee dragen zij met hun medepassagiers bij aan het bereikbaar houden van Groningen. Dankzij jullie staan er tientallen auto’s minder in de file. In de Kantoorbus ben je letterlijk aan het werk. Je werkt aan een oplossing voor jezelf en voor iedereen. Samen houden we Groningen beter bereikbaar. Klinkt goed toch? Wil je meerijden? Reserveer dan een zitplaats. Maar wacht daar niet te lang mee, want er is een beperkt aantal stoelen.

Groningen bereikbaar houden

Wees niet te laat.

Help mee Groningen bereikbaar te houden. Groningen heeft een ontzettend grote uitdaging voor zich liggen, namelijk de stad bereikbaar houden. Daar wordt hard aan gewerkt, onder andere met de aanleg van de nieuwe zuidelijke ringweg. Maar dat brengt wel tijdelijk extra filedruk met zich mee. De Kantoorbus is voor jou de oplossing voor dit probleem. Je rijdt over de vluchtstrook langs de file, terwijl je gewoon aan het werk bent.

Daarmee dragen jij en je medepassagiers bij aan het bereikbaar houden van Groningen. Dankzij jullie staan er tientallen auto’s minder in de file. In de Kantoorbus ben je letterlijk aan het werk. Je werkt aan een oplossing voor jezelf en voor iedereen. Samen houden we Groningen beter bereikbaar. Klinkt goed toch? Wil je meerijden? Reserveer dan een zitplaats. Maar wacht daar niet te lang mee, want er is een beperkt aantal stoelen.

REISTIJD WORDT WERKTIJD 

REISTIJD WORDT WERKTIJD