Vanuit huis werken.

Efficiënt

De Kantoorbus is voor jouw collega’s die niet in Groningen wonen de meest efficiënte manier om hun werkdag te beginnen. Dankzij de Kantoorbus werken ze vanuit huis, want op het moment dat ze de bus instappen, begint de werkdag. Vanuit huis werken is iets anders dan thuiswerken. Aan boord zijn alle faciliteiten die er op kantoor ook zijn. Van snel WiFi tot een koffiemachine en een printer.

Ze staan niet in de file en zijn op tijd op kantoor, want de Kantoorbus rijdt over de vluchtstrook. En de tijd die je toch onderweg bent, kun je in de Kantoorbus erg efficiënt benutten. Een retourtje Assen – Groningen levert zeker een uur werktijd per dag op. Kijk eens in je agenda, hoe welkom zou een uur extra werktijd zijn?

Vanuit huis werken

Efficiënt.

De Kantoorbus is de meest efficiënte manier om je werkdag te beginnen. Vanuit huis werken is iets anders dan thuiswerken. Dankzij de Kantoorbus werk je vanuit huis, want op het moment dat je de bus instapt, begint je werkdag. Aan boord vind je alle faciliteiten die je op kantoor ook hebt. Van snel WiFi tot een koffiemachine en een printer.

Je staat niet in de file, want de Kantoorbus rijdt over de vluchtstrook. Zo ben je op tijd op kantoor. En de tijd die je toch onderweg bent, kun je nu erg efficiënt benutten. Een retourtje Assen – Groningen levert je zeker een uur werktijd per dag op. Kijk eens in je agenda, hoe welkom zou een uur extra werktijd zijn?

REISTIJD WORDT WERKTIJD 

REISTIJD WORDT WERKTIJD